Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hangulat a backstage-ben

Egy balettművész tudja csak igazán, milyen a backstage. Ha a balettművész a tánc mellett még remek fotós is, meg tudja mutatni azt, amit nézőként soha nem láthatnánk. Darian Volkova lenyűgöző képei a BoredPanda jóvoltából jutottak el a nagyvilághoz.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Van új a nap alatt

Március közepén indult el az Opera új évadkampánya, azóta Budapest kisebb-nagyobb terein, útjain és aluljáróiban köszönnek ránk a karakteres fekete-fehér képek. Hogyan született meg a koncepció, hogyan dolgozik együtt egy kreatív csapat? Négyen az egyről: interjú Turkovics Monikával, az Opera marketing- és kommunikációs igazgatójával, Végh Endre kreatív igazgatóval, Emmer László fotográfussal és Tóth Ali stylisttal.

opera kreatív kampány

Fotó: Csibi Szilvia, Nagy Attila

kommentek: 0

Tovább olvasom

És te szabad vagy?

1+2+3. Egy csapat, két darab, három koreográfus a Trafóban. Egyikük - és középpontjuk - Duda Éva és társulata, a Movein Mission. Mondd, te kapsz levegőt? Duda Évát kérdeztük.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Balett az egész világ

A balett nem unalmas, nem mindig gyönyörű, a balett nem csak A diótörő - a TED bemutatja, honnan indult és hova érkezett a balett az elmúlt évszázadokban.

Fotó: Keleti Éva, Extázis

kommentek: 0

Tovább olvasom

Öt világhírű szólótáncos, öt fantasztikus együttesből: a Magyar Nemzeti Balett szólistái mellett az Angol Nemzeti Balett, a Royal Ballet, a Mihajlovszkij Balett és a Norvég Nemzeti Balett táncművészei lépnek fel a Nagy Iván Nemzetközi Balettgálán, március 31-én.

Fotó: Gács Tamás

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML