Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hiroaki Umeda egy japán koreográfus és vizuális művész. A kortárs japán avantgarde egyik legnevesebb figurája. Nem üzenetekben gondolkodik, érzeteket akar a nézőknek közvetíteni - ezt mondja. Aztán tényleg megbabonáz.

Fotó: Ruyichi Maruo/ Hiroaki Umeda, Holistic Strata

kommentek: 1

Tovább olvasom

Az Operaház új ruhája

Több mint 23 milliárd forintból újul meg a Magyar Állami Operaház 2018 tavaszára. Korszerű lesz, grandiózus és nem utolsó sorban biztonságos. A renoválás idején az Eiffel Műhelyházban és az Erkel Színházban fog próbálni, játszani és élni a társulat és a balettegyüttes. The show must go on.

Fotó: Magyar Állami Operaház, Herman Péter

kommentek: 0

Tovább olvasom

Közel lenni egymáshoz

Nem elgáncsolni kell a másikat, hanem rácsodálkozni a munkájára - mondja az L1danceFest megálmodója, az L1 egyesület művészeti vezetője. Ladjánszki Márta szerint az az igazi művész, aki egyedi és kissé megszállott módon kutatja a maga területét. Interjú.

Fotó: Szabó Roland/Mei Kawa ruhában Ladjánszki Márta látható

kommentek: 0

Tovább olvasom

Regényesen indul az évad a Trafóban: szövevényes történetek, társadalmi drámák, látszatélet és szerelem. Peter Brookkal, Hiroaki Umedával, Frenák Pállal várják a nagyérdeműt.

Fotó: Mónus Márton

kommentek: 0

Tovább olvasom

Háborúban és szerelemben

Hogyan kapcsolódik férfi és nő egymáshoz? Istenek vagyunk vagy elbukott angyalok? A Magyar Nemzeti Balett társulata az új évadot két neves koreográfus, Jiří Kylián és Johan Inger darabjaival nyitja meg. De mit szól ehhez Tom Waits?

Lily och Rosenkavaljeren, fotó: Anders Petersen / Tom Waits: Rain Dogs

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML