Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Misty Copeland, az American Ballet Theater afro-amerikai sztárbalerinája a Self magazinnak megmutatta, milyen számára egy átlagos balett tréning, hogyan nyújt, hogyan készíti fel szuperhajlákony testét a próbákra. Most végre mi is megnézhetjük, és az ünnepek alatt gyakorolhatjuk is a trükköket a bejgliszünetben.

Fotó: Raf Stahelin; Style by Akari Endo-Gaut

kommentek: 0

Tovább olvasom

Ha december, akkor mézeskalács, Mikulás, adventi gyertyagyújtás, ünnepi készülődés. Ha december, akkor Diótörő. Már második évét éli az Operaház új Diótörője, a Wayne Eagling és Solymosi Tamás által koreografált verzió.

Fotó: Pályi Zsófia és Nagy Attila

kommentek: 0

Tovább olvasom

A tetovált testű, nyers modorú, nyugtalan zseni, akit a balett "rossz fiújaként" tart számon a sajtó, végre elérte, amire mindig is vágyott. Szergej Polunyin két főszerepet is kapott Hollywoodban. Azt pedig egyelőre csak remélhetjük, hogy színészként legalább olyan izgalmas lesz, mint táncosként.

Fotó: Jacob Sutton | Numéro Homme

kommentek: 0

Tovább olvasom

Harc a táncban

Küzdelem, harc és erő - a Lutte nem csak azért fontos a Frenák Pál Társulat életében, mert a test, a fizikai működés új megközelítését fogalmazza meg, hanem azért is, mert szabad és kreatív teret kapnak a társulat legifjabb táncosai. "Egymásnak és magunknak feszülés, felülkerekedés és legyőzetés." A Lutte csütörtökön és pénteken a Trafóban látható.

Fotó: frenak.hu/ Boczkó Tamás

kommentek: 0

Tovább olvasom

Csodálatos Darian Volkova

Darian Volkova még csak 25 éves és máris olyat ad a világnak, amit táncművész még soha: megmutatja, milyen a profi táncos szemével nézni az előadások alatt a takarásban állókat, a próbákat, a fáradtságot és a dicsőséget. A szabadúszó balerina fotóinak már örültünk korábban - s figyelmünk azóta sem lankadt.

Fotó: Darian Volkova (Instagram)

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML