Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Golden Globe-ról eddig senkinek nem jutott eszébe, hogy bármiképpen összekösse azt a táncművészettel - egészen a Kaliforniai álom hatalmas sikeréig. Vajon miért szerették ezt a Mandy Moore által koreografált musicalt ennyire a Hollywoodban dolgozó külföldi újságírók?

A kép forrása: Summit

kommentek: 0

Tovább olvasom

2016 az Operában 

Néhány óra már csak az év utolsó percéig, az új év eljöveteléig. A legjobb pillanat, hogy megnézzük, mi történt az Operában az elmúlt 365 napban. Számokban persze nehéz visszaadni az élményeket, mégis megpróbáljuk.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Táncol a cselló és zenél a test. Mi történik, ha egy térben és időben találkozik a kortárs és az elmúlt, az organikus és az elektronikus? Péntek este a Zeneakadémián kiderül. A Közép-Európa Táncszínház legújabb darabjához Rohmann Ditta Junior Prima díjas csellóművészt hívta meg társalkotónak.

Fotó: Jókúti György/ forrás: KET

kommentek: 0

Tovább olvasom

Leblanc Gergely 2016 júniusában vehette át a Magyar Állami Operaház legrangosabb díját, ekkor lett egy esztendőre a Magyar Nemzeti Balett Étoile-ja. A fiatal táncművész mindössze öt éve tagja az Opera balett-társulatának, de ez már a harmadik rangos díja. Íme az Opera Café legfrissebb adása, ami éppen róla szól.

Fotó: Pályi Zsófia és Nagy Attila/ A diótörő

kommentek: 0

Tovább olvasom

Vannak, akik nem ismernek lehetetlent, akik arra is képesek, amire minden fizikai - és társadalmi -törvény szerint nem lehetnének képesek. A hétéves, Down-szindrómával élő Jack Barlow Ohióban egyike a példamutató hétköznapi hősöknek. Jack ugyanis A diótörőben debütált néhány nappal ezelőtt.

Fotó: Fort Thomas

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML