Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Öt hónap mögöttük, öt hónap előttük - milyen lesz a Magyar Nemzeti Balett tavasza, mi történik jövő szeptemberben, mire büszke, és mitől érzi rosszul magát a társulat vezetője, Solymosi Tamás balettigazgató? Interjú.

Fotó: Gács Tamás

kommentek: 0

Tovább olvasom

Megszületett a világ első virtuális balett-előadása. Egy új műfaj, amihez nem kell a fizikai jelenlét, de az alkotók szerint az élmény mégsem marad el a megszokottól, sőt. Night Fall, 8 percben.

Fotó és forrás: Dutch National Ballet

kommentek: 1

Tovább olvasom

Hála - ezt az érzést vitte magából a neves fotográfus Mexikóból, miután a balettművészek modellt álltak neki a nagyvárosi háttér előtt. Omer Robles Kuba után most új sorozatot készített: a téma és a tárgy azonos, mégis minden fotó egészen új, csodálatosan vibráló.

Fotó: Omar Robles/ Mexico City

kommentek: 2

Tovább olvasom

Lil Buck nevét a legeredetibb, legizgalmasabb táncművészek között jegyzi a táncszakma. A fiatal memphisi táncos az elmúlt két évben már dolgozott Mihail Barisnyikovval, Benjamin Millepieddel, Yo-Yo Maval, Madonnával, a Cirque de Soleil-el és a New York City Balett társulatával is. Ezúttal a Louis Vuitton Alapítvány párizsi székházában nyílt kiállítás képeit keltette életre elragadó mozdulataival.

Fotó:Jacob Sutton

kommentek: 0

Tovább olvasom

Nincs szerelem tragédia nélkül - fokozottan igaz ez a mondat akkor, ha ezt a szerelmi történetet Puskin vetette papírra. Egy kiégett férfi, egy epekedő nő és egy végzetes párbaj - ez nem lehet más, csak az Anyegin. Január 18-án ismét az Opera színpadán.

Fotó: Csillag Pál, forrás: opera.hu

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML