Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az Álmodóknak nem kell elaludniuk, ébren is álmodnak. Értelmet találnak az értelmetlenben, realitást a szürreálisban. Közben viccesek, fiatalok, energikusak és szépek. És skótok is. Skócia nemzeti kortárs tánctársulata ma este mutatkozik be a MÜPÁ-ban.

Fotó forrása itt.

kommentek: 1

Tovább olvasom

Zseniálisan tehetségesek, hajlékonyak, dinamikusak és szenvedélyesek - a legnevesebb európai lapokban ezekkel a jelzőkkel illetik a Nederlands Dans Theater 2 (NDT2) táncosait. Ma este a magyar közönség is tesztelheti, igazat mond-e a sajtó.

Kép forrása itt.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Abszurdiában az élet

Abszurdiában nem mások, az abszurdok élnek. Kivétel nélkül mindenki abszurd. Bár elszántan kutatja és hajszolja a boldogságot, de a mindennapok panaszai és bosszúságai miatt élete egén sosem süt ki a nap. A Szegedi Kortárs Balett társulata ismét valami egészen izgalmasat alkotott.

Fotó forrása: Szegedi Kortárs Balett

kommentek: 1

Tovább olvasom

Lélegzetelállítóan szép, olyan tehetséges, mint a nap: Felméry Lili négyéves kora óta dolgozik és küzd azért, hogy a legjobbak között legyen. Az Opera Caféban most álmairól, küzdelmeiről, hétköznapjairól mesél.

Fotó: fidelio.hu

kommentek: 0

Tovább olvasom

Táncosok a sötétben

A világ táncosai mutatták meg leplezetlen önmagukat Jordan Matter fotós új könyvében, a Dancers After Dark-ban. Londontól Párizson át New Yorkig mindenki levetkőzött, és önfeledten táncolt a legszebb tereken és utcákon. A járókelők és olvasók nagy örömére.

Fotó: Jordan Matter/ Dancers After Dark, New York

kommentek: 4

Tovább olvasom

HTML