Lélegzetelállítóan szép, olyan tehetséges, mint a nap: Felméry Lili négyéves kora óta dolgozik és küzd azért, hogy a legjobbak között legyen. Az Opera Caféban most álmairól, küzdelmeiről, hétköznapjairól mesél.

Fotó: fidelio.hu

kommentek: 0

Tovább olvasom

Táncosok a sötétben

A világ táncosai mutatták meg leplezetlen önmagukat Jordan Matter fotós új könyvében, a Dancers After Dark-ban. Londontól Párizson át New Yorkig mindenki levetkőzött, és önfeledten táncolt a legszebb tereken és utcákon. A járókelők és olvasók nagy örömére.

Fotó: Jordan Matter/ Dancers After Dark, New York

kommentek: 4

Tovább olvasom

Öt hónap mögöttük, öt hónap előttük - milyen lesz a Magyar Nemzeti Balett tavasza, mi történik jövő szeptemberben, mire büszke, és mitől érzi rosszul magát a társulat vezetője, Solymosi Tamás balettigazgató? Interjú.

Fotó: Gács Tamás

kommentek: 0

Tovább olvasom

Megszületett a világ első virtuális balett-előadása. Egy új műfaj, amihez nem kell a fizikai jelenlét, de az alkotók szerint az élmény mégsem marad el a megszokottól, sőt. Night Fall, 8 percben.

Fotó és forrás: Dutch National Ballet

kommentek: 1

Tovább olvasom

Hála - ezt az érzést vitte magából a neves fotográfus Mexikóból, miután a balettművészek modellt álltak neki a nagyvárosi háttér előtt. Omer Robles Kuba után most új sorozatot készített: a téma és a tárgy azonos, mégis minden fotó egészen új, csodálatosan vibráló.

Fotó: Omar Robles/ Mexico City

kommentek: 2

Tovább olvasom