Nagyon sokan kérdeztek, hogy mennyit mozogjanak, hogyan táplálkozzanak, hogy szépek és egészségesek legyenek - Misty Copeland, a balettceleb harmadik könyvével turnézik éppen, és az NBC stábjának jutott a kegy, hogy vele tarthassanak Mercedes buszában.

Fotó: Henry Leutwyler/ forrás: innen

kommentek: 4

Tovább olvasom

Egy balerina, aki holtan született. Nemcsak az életéért, hanem minden mozdulatáért is meg kellett küzdenie. Hangya Ritát a balett gyógyította meg kiskorában, ma az Opera egyik hősnője. A következő évadban pedig A víg özvegy Hannáját alakítja.

Fotó: Tünde Dóra/ Forrás: Ballerina Project Hungary

kommentek: 0

Tovább olvasom

Van, aki fut, mások isznak vagy drogoznak, Szergej Polunyin tetováltat. A balett fenegyereke ezúttal a CNN-nek adott interjút és karrierje mellett arról is beszél, hogyan éli túl a legrosszabb napokat.

Fotó: DANIL GOLOVKIN/Vogue Russia

kommentek: 0

Tovább olvasom

Akkor az újrakezdett élet körül ott settenkedik a tragédia, a csalódás, a bűntudat és a halál? Mi történik, ha egy új szerelem vet véget egy működő(nek látszó) házasságnak? Megőrizhető az érzés, az új társ, vagy törvényszerű a bukás? Az 1870-es évek tolsztoji Oroszországában egyértelmű és szívettépően tragikus a válasz. Az Anna Karenina ismét az Opera színpadán.

Fotó: Csillag Pál

kommentek: 0

Tovább olvasom

Egy gyűrű mind felett

Szuperhősökkel és szuperhősnőkkel csábít minket a Magyar Nemzeti Opera és a Magyar Nemzeti Balett társulata a következő évadban, ezúttal nem az Operaházba. Merthogy az Andrássy úti épület is új ruhát kap. Ma kinyílt a kincsesláda, amiben a következő évad premierjei és ősbemutatói rejtőztek.

kommentek: 0

Tovább olvasom