Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Baletteremből Spielbergig

Bármihez kezd, pillanatok alatt az élmezőnybe jut. Bárhol tűnik fel, nézők százezrei válnak rajongójává. Táncművészből lett tévésztár és színész. Hiába dolgozik meg iszonyú erővel a sikerért, sérülései eddig elvágták a nagy győzelmektől. Magyarországon alig ismerjük a nevét - de ez már nem tarthat sokáig. Gyönyörködjetek benne. Alex Wong.

kommentek: 0

Tovább olvasom

A szerelem drogosai

Mit tehet egy természetadta kincseit féltve őrző kis nimfa, egy kellemes kinézetű, kéjsóvár szatír és egy szerelmes, csöndes féltékenységben önmagát emésztő pásztor? Tassonak voltak ötletei. Delibes romantikus balettet írt belőle, Seregi László pedig a hetvenes évek modern balettjévé dolgozta át. Sylvia.

kommentek: 0

Tovább olvasom

A másikat megismerni nem kell sietni jó lesz ha engem nem ért senki nem érdekel - Réti Anna és Ricardo Machado ezzel a könnyű mondattal vezeti fel első közös darabját. A Point of You a párhuzamos valóságokról szól. Arról, hogy hiába nézzük ugyanazt, egészen másként látjuk. Arról, is, hogy kinek van igaza. Réti Annát kérdeztük.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Nincs más társulat Európában, ahol a klasszikus darabokat és a legfantasztikusabb Kylián-darabokat is táncolhatod - ezt egy korábbi interjúban mondta a lenyűgözően szép balerina, Sarkissova Karina. Jiří Kylián a legismertebb és legelismertebb kortárs koreográfus. Meg is kapta tegnap este a Seregi-díjat.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Tánc a fényben

Sejtelmes, puha fények, gyönyörűen kidolgozott izmok, porcelán arcok és karok, lehelletnyi bűbáj, egy jelenetbe sűrített drámák - Gács Tamás és Emmer László balettfotóiból május végén nyílik kiállítás az Erkel Színházban.

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML