Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

És Isten megteremté a nőt. 1956-ban ezzel a filmmel vált világhírűvé a lélegzetelállítóan szép Brigitte Bardot, akit balerinaként ismernénk, ha Isten nem teremtette volna meg a szépségipart is. A színésznővé és modellé avanzsált balerinát így nem tánckarrierje emelte ki a francia nők kicsit sem szürke tömegéből. Ami azért megmaradt nekünk Bardot táncművészetéből, az az utcán hordható, lapos sarkú kis balerinacipő, a Repetto tervezte Cendrillon.

kommentek: 0

Tovább olvasom

A Facebook-alapító Zuckerberg és felesége, a közös gyermeküket váró Priscilla Chan, Henry Kissinger, a világ egyik legmeghatározóbb politikatudósa és diplomatája és Misty Copeland, az amerikai balett első fekete vezető táncosa tegnap egy vacsoraasztalnál ültek, Barack Obama mellett. A fogadást a Kínai Népköztársaság elnökének, Xi Jinpingnek adta az USA első embere. A csodálatos Misty Copeland, akit évtizedeken át el akartak tántorítani a klasszikus tánctól bőrszíne miatt, most valóban eljutott oda, ahova el kellett jutnia - ott ült az első afroamerikai elnök mellett.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Sztárkoreográfus, sztártanár. Unja a csillogó belvárosokat, akárhol jár a világban, mindig elsétál oda, ahol a valóság lakik. Magyarországban lehetőséget lát, de félti attól, hogy elfelejti érteni a világot. A táncosainak egy kérdést tesz fel, de nem hagyja őket nyugodni, amíg nem születik válasz: ki vagy valójában? Yvan Dubreuilt a Walking Mad próbájának szünetében csíptük el.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Az első nőtől az utolsóig

Úton az őrület felé? Úton az élet felé? Mit jelent az első szerelem és mit jelent az utolsó? Egyáltalán, melyik az utolsó? A Walking Mad több mint egy párkapcsolati térkép - az élet térképe. Próbálkozásokkal, csalódásokkal, vágyakkal és kis halálokkal festve. Arról, hogy a Magyar Nemzeti Balett legújabb előadása miről szól az alkotóknak, Tóth Barbara táncművészt és a betanító koreográfust segítő próbavezetőt, Kövessy Angélát kérdeztük.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Az androgün erotika támadása

Tabuk nélkül. Gondolatok nélkül. Érzelmektől vezérelve - az androgün erotika feszültséggel fűti fel a Trafó levegőjét pénteken és szombaton. Ismét Magyarországra érkezik ugyanis az izraeli sztár-pár, Sharon Eyal és Gai Behar, hogy meghökkentsenek és lenyűgözzenek minket. Sharon villámgyorsan válaszolt is néhány kérdésünkre.

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML