Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tegnap éjjel halálozott el a balett - mondta a híres afro-amerikai balett táncos, Misty Copeland, miután kísérletet tett arra, hogy a legnépszerűbb amerikai showmannek, Jimmy Kimmelnek megtanítson néhány lépést. Drámai változást idézett elő az életemben a balett - ez már Kimmel felvezetője volt a hétfő esti műsor előtt.

kommentek: 0

Tovább olvasom

A világon minden mozdul, minden folyamatosan változik. Ami ma még álom, holnap már valóság - holnapután már a felejtésé. Ennek a világnak a középpontja az ember. Az ember és az árnyéka. Ha pedig az árnyéké a főszerep, akkor ismerkedj meg a Pilobolussal. A társulattal, ami felépített egy Fordot a saját táncosaiból.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Márciusban ötvenen voltak, augusztusra tizenhatan maradtak. Most vasárnap kiválasztottak közülük egyet - még két helyért és a második, harmadik szereposztásért megy a harc. Azt, hogy ki az az egy, ők sem tudják. Billy Elliot casting, második felvonás.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Élet a halál után

Nem kell más, csak egy okostelefon, egy ezidáig még ismeretlen (de egy szempillantás múlva megnevezésre kerülő) app, jó sávszélesség, egy letöltés és feltűnik a halál utáni élet. Nem kerül sokba, se időbe, se különösebben sok pénzbe. És Ted Shawnnak már sikerült - Adam H. Weinert közreműködésével.

kommentek: 1

Tovább olvasom

A test titkos szabotőrei

Hogyan tartja magát formában egy táncos? Milyen diétát kell követnie, milyen csábításokat kell elkerülnie, hogy színpadon tudjon maradni? Tudnál úgy élni, mint ők? A Dance Magazine szerint csak nézz rá a mindennapi szokásaidra és dobd ki azokat, amik lelassítanak, és máris úgy élsz, mint egy hétköznapi táncos.

Fotó: freddieandcinnamon.wordpress.com

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML