Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az előadások előtt közösen énekelt Himnusz, utánuk pedig hangos ováció - így ünnepli az Operaház társulatát a Kárpát-Haza Opera Túra közönsége. A szeptember 21-ig tartó turnéról a Magyar Nemzeti Balett négy Étoile-ja és A víg özvegy díszlettervezője mesélt.

opera Kárpát-Haza Operatúra A víg özvegy balett

Fotó: Rákossy Péter

kommentek: 0

Tovább olvasom

A legtöbb balettművész étkezési zavarokkal küzd - ezt most nem laikusok mondják, hanem a sztárbalerina, Misty Copeland. Nehéz minden nap megfelelni, teljesíteni, a feszültséget pedig konstruktív módon megélni. Nehéz úgy élni, hogy a tested van a középpontban. Misty új könyvének turnéja apropót adott arra, hogy nyíltabban és őszintébben beszéljen azokról a titkokról, melyekről még a kulisszák mögött is inkább hallgatnának.

misty balett étkezés the ballerina body

fotó: Henry Leutwyler

kommentek: 0

Tovább olvasom

Mondd, te meghalnál azért, akit szeretsz? Szembeszállnál a világgal érte? Rómeó és Júlia - egy örökérvényű történet a tiszta szerelemről. Rómeó és Júlia - Leblanc Gergely és Felméry Lili. Álompáros-interjúnk a Magyar Nemzeti Balett régi-új darabjáról.

Rómeó és Júlia balett szerelem

Fotó: Emmer László

kommentek: 0

Tovább olvasom

A sóvárgás ára

Manon gyönyörű, törékeny, romlott szelleme évszázadok óra kísért - ott van Bovarynéban, Anna Kareninában, de ott van minden megvágyott, luxusra ítélt, tökéletesre faragott celebben, ott lapul a szürke ötven árnyalatában.

kommentek: 0

Tovább olvasom

e

Új társulattal lép színpadra november 13-án este a Juronics Tamás vezette Szegedi Kortárs Balett a Nemzeti Táncszínházban. A Rítus című darab fővárosi premierje véres és vicces játékot ígér.

Fotó: 7ora7.hu

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML